Forside » Blog » Kvalifikationsrunde til Partners DM 2023 afholdes hos Across-the-Board i Ballerup den 25 marts

Kvalifikationsrunde til Partners DM 2023 afholdes hos Across-the-Board i Ballerup den 25 marts

Af Leon Castro Lagunas

Sammen med Game InVentorS lægger Across-the-Board hus til en af de efterspurgte kvalifikationsrunder til Danmarksmesterskaberne i Partners. Det vil foregå lørdag 25. marts kl. 10.00 i Posthuset, lige ved Ballerup Station.
Ved samme anledning åbner Across-the-Board brætspilscaféen og slår dørene op for alle.

Partners er et brætspil der udfordrer dine taktiske evner og ikke mindst dine evner til at samarbejde. Spillet blev første gang udgivet i 1998 og hører til blandt de mest populære brætspil i danmarkshistorien. Spillet er nemt at lære og kan spilles af alle, både unge og ældre.

I spillet spiller man par-mod-par og hvert hold bruger kort til at flytte deres brikker rundt på brættet og ind i deres målzoner. Med kortudveksling i begyndelsen af ​​hver runde kan hvert hold indbyrdes hjælpe hinanden med at forberede de kommende handlinger og dermed forbedre deres position i spillet. Men pas på, dine modstandere vil bruge enhver mulighed for at sabotere jeres fremskridt. Det først hold, der først får alle deres brikker ind i deres målzoner, vinder!

Turneringen i Partners arrangeres af Game InVentorS og foregår med kvalifikationsrunder i hele landet. Det er en meget populær begivenhed og alle billetter til arrangementet i Ballerup blev desværre udsolgt på få timer. Men, du er meget velkommen til at komme forbi og opleve stemningen.

Læs mere om turneringen på Partners facebook side – Her vil du også finde flere stemningsbilleder fra forrige års turneringer.

Parallelt med konkurrenceaktiviteterne den 25. marts, vil der også være åbent for almindeligt brætspil, hygge og fællesskab. Det hele foregår i Posthuset lige ved Ballerup Station, og starter kl. 10. – Vi gir’ kaffe og te, og og gratis adgang til mere end 275 spil.

Læs mere om Across-the-Board på www.across-the-board.dk 
Adressen er Posthuset, Banegårdspladsen 7, 2750 Ballerup.  

Scroll to Top