Om foreningen

Across-the-Board er en non-profit forening, der står for brætspils og andre brætspilsrelaterede aktiviteter på Posthuset i Ballerup.

Værdigrundlag og formål

Vi tror grundlæggende på at brætspil som medie har nogle unikke egenskaber til at samle mennesker – også med forskellig baggrund.

Brætspil inspirerer, motiverer og hjælper os med at vokse. De holder hjernen i gang på en sund måde og skaber en tiltrængt analog balance i en udpræget digital verden.

Vi ønsker at bringe disse egenskaber i spil for at styrke menneskers sociale relationer, i et åbent og inkluderende fællesskab hvor man kan opdage, dyrke og dele interessen for brætspil.

Vi ønsker at styrke brætspils-kulturen i lokalsamfundet, og på sigt at positionere Ballerup som interesse- og aktivitetscentrum for brætspil.

Interview

Vi startede året med mere struktur or flere åbningsdage. I forbindelse med dette blev vores formand, Leon Castro Lagunas, inviteret ind i studiet hos Lørdagsbiksen til et lille interview.

Vores vedtægter

Vi er en formelt stiftet forening, med afholdelse af årlig generalforsamling. Du kan læse vores vedtægter her.

Hvorfor hedder foreningen Across-the-Board?

Den engelske sætningen Across-the-Board har en interessant dobbelt-betydning; Det kan både betyde ‘på den modsatte side af brættet‘ – det vil sige, der hvor man har sin mod- eller medspiller – men, det kan også betyde ‘alle uden undtagelse‘.

Det synes vi passer helt perfekt til det åbne og inkluderende fællesskab vi er. Vi håber du er enig og håber du har lyst til at besøge os, eller måske blive medlem.  😀 🎲 🧡

Aktiviteter og Medlemsskab

Vi har åbent fast hver onsdag, og alle søndage i ulige uger. Vores almindelige aktiviteter er åbne for alle og kræver ikke medlemsskab.

Vi kan dog ikke fungere som forening og forny vores spil kartotek uden medlemmer. Medlemsskab koster 300 kr. og kontingent periode løber fra april til marts. Medlemsskab giver følgende  medlemsfordele:

1. Du støtter op brætspilsforeningen og udviklingen af brætspilsaktiviteter i lokalsamfundet.
  2. Du får medindflydelse på indkøb af brætspil til caféen og direkte indflydelse på foreningen gennem vores årlig generalforsamling
  3. Du bliver inviteret til særarrangementer, kun for medlemmer.
  4. Du får 15% rabat hos Bog & Ide i Ballerup, ved fremvisning af medlemsbevis.