Forside » Blog » En million fugle i flok!

En million fugle i flok!

Af Leon Castro Lagunas

Elizabeth Hargrave, designeren bag det populære brætspil Wingspan, bekræftede på Twitter at spillet på kun 3 år har solgt mere end en million eksemplarer. Vi har det på hylden hos Across-the-Board hvis du har lyst til at prøve det.

Den 20 november 2021 bekræftede Elizabeth på Twitter at Wingspan på kun 3 år har solgt en million eksemplarer.

Spillet introducerede et tema der er bredt tilgængeligt, og utroligt tiltrækkende med det fornemme design og smukke udseende. Spillet skabte også stor opmærksomhed fra starten, og vandt blandt andet en række fornemme titler som Kennerspiel des Jahres 2019, Golden Geek Awards 2019, samt American Tabletop Award 2020.

Flere udvidelser er tilføjet siden udgivelsen af basis spillet; I 2019 udkom European Expansion, og i 2020 udkom Oceania Expansion. På nuværende tidspunkt er det vist kun European Expansion der er tilgængelige på Dansk. Spil og udvidelser udgives af Stonemaier Games og distribueres i Danmark af Asmodee Nordics.

Mere information om spillet

I 2019 anmeldte Papskubber.dk Wingspan.Du kan læse anmeldelsen her.

Papstinenser bragte også et interessant interview med Elizabeth under SPIEL 2019, som du kan lytte til her.

Som kvindelig brætspildesigner, gør Elizabeth en stor indsats for at styrke mangfoldigheden i branchen. Læs mere om Elizabeth på hendes personlige hjemmeside.

Denne artikel er også udgivet på Papskubber.dk

1 kommentar til “En million fugle i flok!”

  1. Pingback: Across-the-Board | Wingspan - En juvel på hylden

Der er lukket for kommentarer.

Scroll to Top