Forside » Blog » DENGANG DET HELE STARTEDE

DENGANG DET HELE STARTEDE

Af Leon Castro Lagunas

Brætspilforeningen Across-the-Board slog dørende op i Posthuset den. 3 september 2021, men det hele startede mere end et år tidligere med et simpelt spørgsmål til Ballerup Bibliotek.

Som flittig bruger af brætspilscaféer, og brætspilsklubber på forskellige biblioteker, henvendte jeg mig til koordinatoren for Ballerup Bibliotekets brætspilsklub den 22. juli 2020 og tilbød min hjælp til at genstarte klubbens aktiviteter, som var gået lidt i stå efter en længere Corona nedlukning.

Jeg tilbød at os der deltog i klubben kunne bidrage mere end vi havde gjort tidligere, og kunne hjælpe med at få gang i klubben igen – og måske løfte den til næste niveau. Det tog dog en lidt anden drejning da jeg i stedet blev inviteret med til et “Projekt Posthus” møde, hvor jeg blev jeg inddraget i de fremtidige planer med Ballerups tidligere Posthus. Her blev det tydeligt vi i posthuset kunne danne nogle fantastiske rammer for en frivillig-drevet brætspilscafé.

Kort tid herefter blev projekt brætspilcafé skudt i gang med både frivillige fra den tidligere klub på Biblioteket og flere nye der var interesserede I at opstarte en frivilligt drevet brætspilscafé.

Den 3. september 2022, mere end et år senere, slog vi så dørene op i Posthuset som en formelt etableret, frivilligt drevet, non-profit brætspilforening.

Scroll to Top