Forside » Events » MAD GARDENERS | Spiltest

MAD GARDENERS | Spiltest

Sammen med RePlay Copenhagen inviterer vi dig til et hyggeligt arrangement, hvor du får mulighed for at teste deres kommende brætspil og komme med feedback.

 

En have-krig er på vej, og du er klar til at indtage hele kvarteret og bevise, at du er den bedste gartner i Gardenville! Du vil plante frø, høste afgrøder og sælge dem til den højeste pris på markedspladsen.

Undervejs opdager du, at dine naboer har ubehagelige tricks i ærmet, der enten kan ødelægge din høst eller booste deres egen have – så det er på med havehandskerne, kampen imod de andre gale gartnere er i gang.

Mad Gardeners er et strategisk, morsomt og frustrerende spil, der er nemt at lære men svært at mestre.

Læs mere om spillet her: og mere om spillet her: www.replaycopenhagen.com/mad-gardeners

RePlay Copenhagen gik i luften i efteråret 2022 og Mad Gardeners er deres første spil. Det vil blive produceret lokalt, trykt på Svanemærket papir og skabt uden plastik og unødige komponenter. Håbet er at inspirere andre brætspilsudviklere og skabe fokus på en grøn omstilling inden for feltet. Du kan læse mere om RePlay Copenhagen her: www.across-the-board.dk/mad-gardeners-et-baeredygtigt-braetspil-fra-ny-dansk-virksomhed/

Vi glæder os til at se jer! 🎲😀🧡

The event is finished.

Date

18 jan 2023
Expired!

Time

18:00 - 22:00

Adgang

FOR ALLE,
GRATIS
Across-the-Board BALLERUP

Lokation

Across-the-Board BALLERUP
Banegårdspladsen 7, 2750 Ballerup

Arrangør

Across-the-Board
Email
info@across-the-board.dk
Website
http://www.across-the-board.dk
Du finder os her
Scroll to Top