Spil ønsker 2024

Dominant Species: Et tungt strategispil, hvor spillere kontrollerer forskellige dyrearter og konkurrerer om overlevelse og dominans i en forhistorisk verden gennem områdekontrol, tilpasning og udvikling af arter.

Witcher – The Old World: Et eventyrspil i Witcher-universet, hvor spillere som witchere udforsker verden, fuldfører missioner, bekæmper monstre og forbedrer deres evner gennem deck-building og narrative valg.

Clash of Cultures: Et civilisation-byggespil, hvor spillere udvikler deres samfund gennem forskning, byudvikling, diplomati og militære konflikter, og konkurrerer om at opnå kulturel overlegenhed.

Merchants & Marauders: Et pirat-tema spil, hvor spillere vælger at være enten købmænd eller pirater. Spillet kombinerer handel, skattejagt, kamp og opgradering af skibe i en dynamisk og risikofyldt verden.

Dune Imperium: Uprising: Et deck-building og worker placement spil sat i Dune-universet, hvor spillere kæmper om kontrol over Arrakis gennem politisk intrige, kampe og strategisk ressourcehåndtering.

Andromedas Edge: Et strategispil med fokus på rumudforskning, hvor spillere bygger baser, samler ressourcer og udfører missioner i et galaktisk miljø. Spillet kombinerer worker placement og engine-building mekanikker.

Veiled Fate: Et skjult rolle-spil, hvor spillere som guder påvirker skæbnen for halvguder uden at afsløre deres egne identiteter. Spillet involverer strategi, bluff og manipulation.

Moonrakers: Et deck-building og forhandlingsspil, hvor spillere som rumkaptajner gennemfører missioner ved at samarbejde og forhandle om ressourcer, samtidig med at de bygger deres egne unikke decks.

Fractured Sky: Et strategispil med ressourcehåndtering og kontrol over fragmenterede landområder. Spillere opbygger deres imperier gennem konstruktion, diplomati og kampe.

Bonsai: Et roligt spil fokuseret på at dyrke og forme bonsai-træer. Spillere vælger omhyggeligt handlinger for at pleje deres træer og opnå æstetiske mål.

Charcuterie: The Board Game: Et spil om at skabe de bedste charcuteriborde ved at samle ingredienser, kombinere smage og præsentere smukt anrettede brætter. Spillet involverer samling og sæt-dannelse mekanikker.

Gartenbau: Et havespil, hvor spillere dyrker planter ved at kombinere kort og skabe smukke haver. Spillet fokuserer på ressourcehåndtering og planlægning for at opnå pointgivende kombinationer.

Gnome Kingdom: Et familievenligt spil, hvor spillere styrer et rige af nisser. De udfører opgaver, indsamler ressourcer og bygger strukturer for at udvikle deres kongerige.

Koi: Et roligt spil, hvor spillere guider koi-fisk i en dam for at skabe smukke mønstre og tiltrække sommerfugle og frøer. Spillet bruger handlingskort og mønstergenkendelse.

Let’s Go to Japan: Et rejsespil, hvor spillere planlægger og udfører en tur til Japan ved at samle oplevelser og besøge berømte steder. Spillet involverer ressourcestyring og planlægning.

Life of the Amazonia: Et spil om at udforske og bevare Amazonas regnskov. Spillere indsamler ressourcer, beskytter dyreliv og opbygger forskningsstationer i et modulopbygget brætspil.

Salem 1692: Et socialt deduktionsspil sat under Salem hekseprocesserne, hvor spillere beskylder hinanden for hekseri. Spillet involverer bluff, skjulte roller og gruppedynamik.

Secret Hitler: Et skjult identitetsspil, hvor spillere enten er liberale eller fascister, og forsøger at opnå deres mål uden at afsløre deres sande identiteter. Spillet handler om bluff, manipulation og politisk intrige.

Tortuga 1667: Et pirat-tema socialt deduktionsspil, hvor spillere samarbejder og forråder hinanden for at kontrollere skatte og udføre piratmissioner. Spillet kombinerer bluff og strategisk planlægning.

Wasabi: Et spil om at lave perfekte sushi-ruller ved hjælp af håndkort. Spillere placerer ingredienser i et gitter for at opnå bestemte opskrifter og score point.

Tzolk’In: Et worker placement spil, der bruger en unik tandhjulsmekanisme for at simulere den mayanske kalender. Spillere placerer og fjerner arbejdere for at høste ressourcer og opbygge deres civilisation.

Darwin’s Voyage: Et eventyrspil baseret på Charles Darwins rejser og opdagelser. Spillere samler prøver, udforsker nye områder og udvikler teorier om evolution.

Stick ‘Em: Et kortspil, hvor spillere skal undgå at få specifikke kort. Spillet involverer trick-taking mekanikker og strategisk kortspil.

Udvidelser til Obsession: Ekstra indhold, der udvider spiloplevelsen af Obsession med nye karakterer, mål og strategier.

Bad Company: Et strategispil om at gennemføre røverier og undgå politiet. Spillere bygger deres bander, planlægger kup og forsøger at undslippe lovens lange arm.

Qwirkle: Et abstrakt spil, hvor spillere matcher farver og former på brikker for at score point. Spillet kombinerer elementer af domino og sæt-dannelse.

Space Station Phoenix: Et ressourcehåndteringsspil sat i rummet, hvor spillere bygger og udvider rumstationer, samler ressourcer og udfører missioner for at opnå sejr.

Ready Set Bet: Et væddeløbsspil, hvor spillere satser på resultaterne af løb og bruger deres viden og intuition til at forudsige vindere. Spillet kombinerer held og strategi.

Life of the Amazonia: (Gentaget, se beskrivelse ovenfor)

Trickerion: Et strategispil, hvor spillere som tryllekunstnere konkurrerer om berømmelse ved at udføre spektakulære tricks. Inkluderer worker placement og ressourcehåndtering (med udvidelser).

Autobahn: Et spil om at bygge og vedligeholde motorveje i Tyskland. Spillere planlægger ruter, investerer i infrastruktur og optimerer trafikstrømme.

Barcelona: Et bygnings- og udviklingsspil sat i Barcelona, hvor spillere bygger strukturer og forbedrer byens kvarterer gennem ressourcehåndtering og strategisk planlægning.

Darwin’s Journey: Et strategispil baseret på Charles Darwins evolutionsteorier. Spillere udforsker, samler prøver og udvikler nye arter gennem worker placement og opgaveløsning.

Tiger & Dragon: Et spil om kampsport og ære i et asiatisk inspireret univers, hvor spillere udfører handlinger for at forbedre deres færdigheder og opnå sejr i dueller.

The Great Wall: Et worker placement og forsvarsspil sat i det gamle Kina, hvor spillere samarbejder om at bygge og forsvare den Kinesiske Mur mod invaderende horder.

Happy Salmon: Et hurtigt og sjovt partyspil, hvor spillere matcher handlinger som high-fives og fiske-håndtryk for at slippe af med deres kort først.

John Company: Et strategispil om Det Britiske Ostindiske Kompagni, hvor spillere styrer familiemedlemmer gennem generationslange spil og konkurrerer om rigdom og magt.

That’s Not a Hat: Et socialt deduktionsspil, hvor spillere forsøger at finde og identificere den rigtige hat blandt mange falske.

Newleaf til Everdell: En udvidelse til Everdell, der tilføjer nye bygninger, karakterer og strategiske muligheder til det eksisterende spil.

Above and Below: Et spil, hvor spillere udforsker både over og under jorden, bygger landsbyer og fuldfører eventyr gennem en kombination af ressourcehåndtering og storytelling.

Camel Up: Et væddeløbsspil, hvor spillere satser på kamelkapløb og påvirker løbets udfald ved at flytte kamelerne strategisk.

Qwirkle: (Gentaget, se beskrivelse ovenfor)

Ra: Et auktionsspil om det gamle Egypten, hvor spillere konkurrerer om at opnå mest mulig magt og rigdom gennem strategisk budgivning.

Zoo Vardis: Et spil om at opbygge og drive en zoologisk have, hvor spillere samler dyr, bygger indhegninger og tiltrækker besøgende.

Sea, Salt & Paper: Et kortspil med maritimt tema, hvor spillere samler sæt af kort for at score point og udføre specielle handlinger.

Forest Shuffle: Et spil om at skabe den mest frodige skov, hvor spillere planter træer og tiltrækker dyreliv gennem strategisk kortspil og ressourcehåndtering.

Harmonies: Et abstrakt strategispil om at skabe harmoniske mønstre på et bræt, hvor spillere placerer brikker og opnår point ved at fuldføre bestemte formationer.

The Vale of Eternity: Et fantasy eventyrspil, hvor spillere udforsker en magisk verden, fuldfører missioner og bekæmper monstre.

Clank!: Catacombs: Et deck-building eventyrspil sat i katakomberne, hvor spillere udforsker, kæmper mod monstre og samler skatte, mens de undgår at tiltrække for meget opmærksomhed.

Star Wars: Imperial Assault: Et miniaturespil sat i Star Wars-universet, hvor spillere udfører missioner som enten rebeller eller imperiale styrker i taktiske kampe.

Aeon’s End: Et kooperativt deck-building spil, hvor spillere forsvarer en by mod monstre ved at bygge kraftfulde kort-dæk og samarbejde om strategier.

Planet Unknown: Et spil om at kolonisere planeter og administrere ressourcer, hvor spillere placerer brikker på deres egne planeter og optimerer deres kolonier for at score point.

The Loop: Et co-op spil om tidsrejse, hvor spillere arbejder sammen for at stoppe en skurkagtig forsker ved at udnytte tidsrejse og strategisk kortspil.

Bunny Kingdom + udvidelse: Et strategispil om at opbygge og udvide et kaninrige, hvor spillere samler territorier, bygger byer og fuldfører missioner for at score point.

Udvidelser til Terraforming Mars: Ekstra indhold, der udvider spiloplevelsen af Terraforming Mars med nye kort, projekter og mekanikker for at tilføje variation og strategi.

Gartenbau: (Gentaget, se beskrivelse ovenfor)

Food Chain Magnate: Et strategispil om at bygge og drive en fastfood-kæde, hvor spillere ansætter personale, reklamerer og konkurrerer om kunder i en dynamisk økonomi.

Tzolk’In: (Gentaget, se beskrivelse ovenfor)

Next Station London: Et spil om at planlægge Londons undergrundsnetværk, hvor spillere trækker linjer på kort og optimerer ruter for at forbinde stationer og score point.

Santorini: Pantheon Edition: Et strategispil, hvor spillere bygger på øen Santorini og bruger gudernes kræfter til at opnå strategiske fordele og vinde spillet.

MARVEL UNITED: Et kooperativt spil med Marvel-superhelte, hvor spillere arbejder sammen for at besejre skurke ved at bruge heltenes unikke evner og taktisk kortspil.

Robinson Crusoe: Adventure on the Cursed Island: Et overlevelsesspil baseret på Robinson Crusoe-historien, hvor spillere udforsker øen, samler ressourcer og bygger ly for at overleve.

Galaxy Trucker (Second Edition): Et spil om at bygge rumskibe og undgå forhindringer, hvor spillere samler skibsdele og navigerer gennem farlige missioner for at samle mest muligt bytte.

Oceans: Et spil om at udvikle marine livsformer, hvor spillere tilpasser og udvikler deres arter for at overleve og trives i et dynamisk økosystem.

Clank!: Catacombs: (Gentaget, se beskrivelse ovenfor)

Aeon’s End: (Gentaget, se beskrivelse ovenfor)

Calico: Et spil om at lave smukke quiltede tæpper og tiltrække katte, hvor spillere placerer lapper på deres tæpper for at opnå mønstre og opfylde specifikke mål.

Splendor Duel: En to-spillers version af det populære spil Splendor, hvor spillere konkurrerer om at samle ædelstene og bygge prestigefulde strukturer gennem taktisk kortspil.

Star Wars: The Deckbuilding Game: Et deck-building spil i Star Wars-universet, hvor spillere bygger deres dæk og kæmper mod hinanden for at opnå sejr i galaktiske konflikter.

Cat Lady + “Cat Lady: Box of Treats” udvidelsen: Et spil om at samle katte og katteartikler, hvor spillere trækker kort og optimerer deres samlinger for at gøre deres katte glade.

Pandemic: Reign of Cthulhu: Et kooperativt spil, hvor spillere bekæmper Cthulhu-kultister og forsøger at forhindre verdens undergang gennem samarbejde og strategisk spil.

Monkey Palace: Et LEGO-brætspil med fokus på strategi og konstruktion, hvor spillere bygger og forsvarer deres paladser mod rivaliserende aber.

The Crew: Mission Deep Sea: Et kooperativt stikspil med dybhavstema, hvor spillere samarbejder om at fuldføre missioner og opnå mål ved at spille kort i specifikke sekvenser.

Arkham Horror: Final Hour: Et kooperativt spil om at afværge verdens undergang i en Lovecraft-inspireret verden, hvor spillere kæmper mod monstre og løser mysterier inden tiden løber ud.

Scroll to Top