Forside » Events » Social corner | For hjemmeskolede børn

Social corner | For hjemmeskolede børn

Social Corner hos Across-the-Board er et trygt og hyggeligt brætspilsfællesskab for børn der hjemmeundervises, og deres forældre. Her spiller vi brætspil og bygger sociale relationer i fællesskab.

DELTAGERE:

Dette arrangement er forbeholdt børn der hjemmeundervises, og deres forældre. Her spiller vi brætspil og bygger sociale relationer i fællesskab. Arrangementet afholdes af Josefine Aabrandt fra Across-the-Board.

BESKRIVELSE:

Den første tirsdag hver måned inviterer vi alle børn der hjemmeundervises, og deres forældre, til brætspil, fællesskab og hygge. Det foregår hos Across-the-Board, i Posthuset ved Ballerup Station. Adressen er Banegårdspladsen 7, 2750 Ballerup. 

Vi har reserveret Frimærket, hvilket er det område omkring bordene, foran og til venstre for hovedindgangen. Af hensyn til andre gæsters passage og overholdelse af brandveje, skal vi primært holde os til dette område. Det betyder, at vi har plads til 50 deltagere. 

  • Kl. 13.45 begynder vi at pakke spillene sammen, og vi hjælper alle med at rydde lokalet fint op. Vil tilmeldingen kan man markere hvordan man ønsker at hjælpe.
  • Husk at det er forældres ansvar, at de spil ens børn har haft mellem fingrene bliver pakket pænt sammen, og sat tilbage hvor de kom fra så snart det ikke er i brug længere.
  • Man er meget velkommen til at tage egne spil med, samt at søge deltagere til et bestemt spil på forhånd.
  • Man er også velkommen til eksempelvis at tage krea eller lignende med, som børnene kan sidde og hygge med, hvis de har brug for en pause mellem brætspillene.

TILMELDING:

Tilmelding foregår gennem linket til højre, og billetter uddeles efter ‘først til mølle’ princippet. Når listen er fyldt op, kommer man på venteliste. Vi starter med brætspil, fællesskab og hygge kl. 10 og er færdige med at pakke sammen igen kl.14. 

Får man ikke en plads, vil vi opfordre til at tage ned og besøge Across-the-Board når der er DROP-IN for alle. Det foregår hver søndag fra kl. 10-16 og hver onsdag fra kl. 18-22. Det er også virkeligt hyggeligt! – Se alle vores aktiviteter her!

The event is finished.

Date

02 apr 2024
Expired!

Time

10:00 - 14:00

Adgang

GRATIS,
SPECIAL,
TILMELDING
Across-the-Board BALLERUP

Lokation

Across-the-Board BALLERUP
Banegårdspladsen 7, 2750 Ballerup
Kategorier
Skriv til Josefine for mere info
Scroll to Top