Forside » Events » Social deduction aften

Social deduction aften

Sammen med Christine Ugleholdt Jensen og Social Deduction DK invitere vi dig med til en gentagelse af sidste års success med Social Deduction aften hos Across-the-Board.
Synes du det er sjovt at bluffe og forsøge at aflæse andres bluff? Er du fristet af en aften fyldt med intensitet, paranoia og mere eller mindre ubegrundede anklager? – Så skal du prøve social deduction, en spilgenre der kaster et sjovt og interessant lys på psykologi og det sociale samspil mellem mennesker.
Social Deduction spil indeholder typisk skjulte roller/alliancer og foregår i højere grad i hovedet på spillerne (og i samspillet mellem dem) end på et traditionelt spillebræt.
Kom og vær med til det klassiske Werewolf (også kendt som Mafia). Du behøver ikke have kendskab til spillet, reglerne vil blive forklaret, og spillet bliver styret af en moderator.
Vi skal bruge 10-20 deltagere til Werewolf, men der vil være åbent for at man kan spille andre spil også.
Arrangementet er åbent for alle og koster ikke noget. Det finder sted tirsdag den 12. april kl. 18-22, i Posthuset ved Ballerup station. Vi sørger for gratis kaffe og te hele aftenen. Sodavand kan også købes.

Vi ses! Hilsen Across-the-Board, Christine Ugleholdt Jensen og Social Deduction DK 😀🎲🧡

The event is finished.

Date

12 apr 2022
Expired!

Time

18:00 - 20:00
Across-the-Board BALLERUP

Lokation

Across-the-Board BALLERUP
Banegårdspladsen 7, 2750 Ballerup
Scroll to Top