Forside » Events » Fat Moose Games introducerer deres kommende spil ‘Planet Trade’

Fat Moose Games introducerer deres kommende spil ‘Planet Trade’

Vi har inviteret Fat Moose Games til brætspilshygge og introduktion af deres kommende brætspil, Planet Trade. Det foregår hos Across-the-Board, i Posthuset ved Ballerup Station, søndag den 23. april, kl. 11.00.

 

Fat Moose Games gik i luften i 2021 og er på vej til at udgive deres første spil på Kickstarter i maj 2023. Vi tilbyder dig derfor denne oplagte mulighed for at møde designeren bag spillet, og stifteren bag Fat Moose Games, og for at prøve spillet inden du støtter det på Kickstarter.

Planet Trade udspiller sig et sted i vores galakse, langt ude i fremtiden. Spillet er et udfordrende økonomi- og strategispil, i genren ‘worker placement’, og det er et spil fuld af intriger og drama.

I historien der udspiller sig, er du direktør i en handelsvirksomhed med sin helt egen flåde af rumskibe. Undervejs vil du opdage planeter og udnytte disse til at fremstille og sælge ressourcer. Du vil udvide din virksomhed og investere i nye fabrikker, mens beskatningen af dine indbyggere vil bidrage til din voksende magt og rigdom.

For at vinde Planet Trade skal du samle flest point igennem aktier, ejerskab og hemmelige missioner for endeligt at kunne kalde dig den største handelsmand i galaksen. Men, du skal holde øje med dine konkurrenter, for de vil gøre alt for at kompromittere din succes og bremse din udvikling. Vil et tidligt angreb være det bedste forsvar? Vil din strategi være bedre end dine konkurrenters?

Samme dag har vi også almindelig DROP-IN café.
Arrangementet er åbent for alle og det er gratis at deltage.

Læs vores artikel om Fat Moose Games og Planet her!

Du finder Fat Moose Games her: www.fatmoosegamess.com

The event is finished.

Date

23 apr 2023
Expired!

Time

11:00 - 16:00

Adgang

EVENT,
FOR ALLE,
GRATIS
Across-the-Board BALLERUP

Lokation

Across-the-Board BALLERUP
Banegårdspladsen 7, 2750 Ballerup

Arrangør

Across-the-Board
Email
info@across-the-board.dk
Website
http://www.across-the-board.dk
Du finder os her
Scroll to Top