Forside » Events » HARRY POTTERS FØDSELSDAG

HARRY POTTERS FØDSELSDAG

 
Harry Potters magiske univers betyder rigtigt meget for rigtigt mange, både børn og voksne. Og, da det er harry Potters fødselsdag søndag den 31 juli, inviterer vi dig med til fejringen af hans fødselsdag hos Across-the-Board i Ballerup.
 

Her får du mulighed for at spille tematiske Harry Potter brætspil, og deltage i spas og hygge med konkurrencer, quiz, præmier og særlige Harry Potter gimmicks – der vil også være sjove og kreative aktiviteter for alle der er interesserede.

Vi vil også tilbyde butterbeer, multismagsbønner, og andre lækkerier fra troldmandsverdenen.

Arrangementet er For HELE familien og der er gratis adgang for ALLE. Så, kom og vær med til at fejre denne specielle dag! Tag en ven, kæreste, nabo eller et familiemedlem under armen. Medbring dit glade humør, så sørger vi for god Harry Potter hygge.

Arrangementet vil foregå hos Across-the-Board i POSTHUSET, lige ved Ballerup Station. Del gerne begivenheden, så flere får mulighed for at komme og fejre Harry Potters fødselsdag.

Tilmeld dig allerede nu. Vi opdatere denne invitation med et mere detaljeret program en lille uges tid før arrangementet.

Læs mere, og tilmeld dig her: FB Event – HARRY POTTERS FØDSELSDAG

– Vi glæder os til at se dig  😀 🎲 🧡

The event is finished.

Date

31 jul 2022
Expired!

Time

10:00 - 17:00
Scroll to Top